Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Modtryk har udgivet bogen til alle dem, der har fået nok, og gerne vil lade al negativiteten og alle de sure miner få frit løb. Og det er en fantastisk guidebog på højde med Deepak Chopra og Lynn Grabhorn bare med modsat fortegn.

Anmeldereksemplar fra forlaget
Forlaget Modtryk, 2018
 

Den sjoveste lille detalje i anmeldereksemplaret er overstregningen af venlig. Det tyder på, at den presseansvarlige også har læst bogen!

 

Er du også træt af at være så forbandet positiv og overskudsagtig hele tiden? Har du fået nok af mindfulness og femtegearsspeltmoderskab? Så har jeg julegaven over dem alle!

Modtryk har udgivet bogen til alle dem, der har fået nok, og gerne vil lade al negativiteten og alle de sure miner få frit løb. Og det er en fantastisk guidebog på højde med Deepak Chopra og Lynn Grabhorn bare med modsat fortegn.

Hvis du følger øvelserne i Kunsten at være negativ vil du med lynets hast være en mester i forargelse, had og brok, og du vil uden tvivl være komplet umulig at være i selskab med inden sommer – det bliver nødvendigt at finde en gruppe af ligesindede mavesure brokhoveder.

Bogen sætter fokus på mindfulness og overskudskulturen på en rigtig sjov og velgennemtænkt måde, og jeg synes ærligt talt, at den fortjener en plads på boghylden i alle hjem. Og så er den den perfekte lille julegave! Jeg glæder mig personligt til, at jeg formår at være lige så gennemsyret negativ, som min far kan være det. Hvis nogen kan brokke sig… Han har gjort det til en kunstform!

Køb den her!

One thought on “Lotta Sonninen: Kunsten at være negativ

  1. Ja, selvfølgelig skal man udleveres på denne måde, og så i forbindelse med en skide bog. Og den er garanteret heller ikke noget værd selvom anmelderen roser den. Næh, vi mangler nogle gode slagkraftige brokkere (ægte helt ind i sjælen) her i landet, og ikke bare et konstrueret værk. Det foregiver garanteret bare en masse – fyldt med fordomme og forudindtagede holdninger, som selvfølgelig skal gå ud over alle os ægte sure brokkere. Jeg har ganske vist ikke set bogen endnu, og måske gider jeg heller ikke sådan noget pjat. Og jeg tror vi er mange derude i det ganske danske land – også blandt søens folk. Næh, forlæggere og anmeldere; de ægte brokkere bevarer deres integritet hele vejen igennem, og lader sig ikke rokke, og fylde med slige anmeldelser og forsøg på, at narre penge ud af os igen og igen. Den går ikke!
    Væmlig hilsen,
    anmelderens far Jens

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Tove Ditlevsen: Barndommens gade

tors dec 27 , 2018
Tove Ditlevsen skal opleves, bogstaveligt talt. Hendes ord skal sanses, smages og mærkes, de skal have lov til at vokse op fra siderne, så fint og forsigtigt som det sind, der såede dem, og så skal de strække sig mod lyset i læserens sind, og der folder blomsten sig ud i al sin litterære pragt med et brag af følelser og sansninger, du aldrig glemmer igen.
%d bloggers like this: