Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Det er en fantastisk organisation, som indsamler og donerer bøger til udsatte børn og unge. Det er frivilligt arbejde, og de gør en kæmpe indsats, som gør en virkelig forskel. Du kan også hjælpe. Du kan blive frivillig, donere bøger eller støtte med et beløb.

Kender du “Læs for livet”?

Det er en fantastisk organisation, som indsamler og donerer bøger til udsatte børn og unge. Det er frivilligt arbejde, og de gør en kæmpe indsats, som gør en virkelig forskel. Du kan også hjælpe. Du kan blive frivillig, donere bøger eller støtte med et beløb.

Lige nu kan du vælge at blive støttemedlem og få et fint læsekit, som du kan nyde selv eller bruge som mandelgave eller nissepakke.

Jeg har bestilt to – et til mig selv og et til familiens mandelgave (Shh! Det er en hemmelighed.) De er så fine – og så er det et pivhamrende godt formål!

Find dem på www.laesforlivet.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Georgi Gospodinov: Blinde Vajsja

ons dec 19 , 2018
Gospodinov er en magiker og en opfinder af sprog. Han springer, dykker og slår kolbøtter, når han skriver, summer rundt, lander og sætter af, og det kan være lidt af en kunst at følge hans associationer og trapezhop, når han først er igang.
%d bloggers like this: