Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

I min jagt på inspiration stødte jeg på poesiplakater.dk. Du kan næsten ikke finde på noget bedre til mig end en kombination af lækre farver og former og smuk lyrik. De har et stort udvalg, der spænder fra gammel tid til det allernyeste, og derudover kan du selv bestemme størrelse og kombinere flere forskellige.

Vi flyttede i nyt hus i februar i år, og selvom det efterhånden er nogle måneder siden, har vi ikke rigtigt fundet det, der skal op på væggene. De billeder, vi havde oppe før, er vi blevet lidt trætte af, og derfor er vi gået i tænketank for at få ideér til nye kunstnere og designs.

I min jagt på inspiration stødte jeg på poesiplakater.dk. Du kan næsten ikke finde på noget bedre til mig end en kombination af lækre farver og former og smuk lyrik. De har et stort udvalg, der spænder fra gammel tid til det allernyeste, og derudover kan du selv bestemme størrelse og kombinere flere forskellige.

Jeg har fået tre plakater tilsendt, og de pryder nu den store væg over sofaen. Jeg valgte tre yndlinge: Morten Nielsen, Emil Aarestrup og Dan Turell (jeg har en bred smag i lyrik.) Og det ser brandgodt ud! Jeg er vild med det.

Jeg har allerede planlagt tre ud til gangen og en håndfuld til mit kontor. Og måske også et par stykker til soveværelset.

Det er perfekte ønsker til julegavelisten!

Se hele udvalget på poesiplakater.dk

Plakaterne er sponsoreret af poesiplakater.dk

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Han Kang: Vegetaren

tors sep 27 , 2018
Fortællingen beskriver på mesterlig vis, hvordan et menneske kan blive jaget ud i de yderste afkroge, hvor den eneste mulighed, der er tilbage, er at blive til et træ: noget langsomt voksende, fredeligt og ufarligt i en grådigt fortærende og kødædende verden. Det er forrygende poetisk, vanvittigt velskrevet og næsten helt ubærligt smukt.

Du kan måske også lide

%d bloggers like this: