Seneste indlæg

Arkiver

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Romanen handler om to unge piger, Maja og Lise Lotte, der efter gymnasiet tager på en rygsækrejse, der bringer dem til Bali, Indien og Nepal. Historien er en kærlighedshistorie, i sig selv ganske enkel og sød på den unge måde, hvor man ikke behøver så meget andet end selve historien.

Bogen er sponsoreret af forlaget

Forlaget Brændpunkt, 2018

Hati Hati betyder: Pas på dit hjerte, og det er netop temaet i JG Gyllings ungdomsroman Hati Hati.

Romanen handler om to unge piger, Maja og Lise Lotte, der efter gymnasiet tager på en rygsækrejse, der bringer dem til Bali, Indien og Nepal. Historien er en kærlighedshistorie, i sig selv ganske enkel og sød på den unge måde, hvor man ikke behøver så meget andet end selve historien.

Opbygning, sprog og den enkle historie minder meget om de romaner, som piger læser, når de rammer de første teenageår, og det er ganske givet også, hvad JG Gylling har sigtet efter og ramt ganske godt. Det er pigernes tanker og oplevelser, der er i fokus, deres møde med nogle unge drenge, som de forelsker sig i og deres oplevelse af de fremmede lande.

Køb den her!

download

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Post

Det der med digte

man feb 12 , 2018
Det er jo aldrig tilfældet, at jeg læser et digt en enkelt gang. Jeg læser det altid flere gange, langsomt, nogle gange højlydt, og lader det kravle langsomt under huden på mig, ind i nervebaner og blodstrømme, hvor det lidt efter lidt folder sig ud. Ord til følelser, ord til sanser, ord til mening.
%d bloggers like this: